Forfecuta Unghii

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Forfecuțe pentru unghii

Forfecuța pentru unghii este un instrument indispensabil indiferent dacă obișnuiți să vă realizați manichiura acasă sau la salon. O forfecuță pentru unghii este destinată îngrijirii unghiilor, fiind esențială în primul rând pentru unghii sănătoase și în al doilea rând, pentru o manichiură impecabilă. Chiar dacă apreciați perfecțiunea manichiurii realizate la salon, tot este recomandat să aveți acasă o forfecuță pentru unghii de înaltă calitate care, spre deosebire de unghieră, realizează o tăietură precisă și uniformă. Forfecuța pentru manichiură diferă de forfecuța pentru pedichiură și de forfecuța pentru cuticule, motiv pentru care va trebui să alegeți forfecuța potrivită pentru manichiură pentru a beneficia de unghii frumoase și sănătoase.

Cum diferă forfecuța pentru manichiură de celelalte tipuri de forfecuțe?

Forfecuța pentru manichiură are lame mai fine decât cea pentru pedichiură, dar nu la fel de fine ca forfecuța pentru cuticule, care intră în contact direct cu patul unghiei și a cărei rol este de a îndepărta precis și uniform cuticulele. Forfecuța pentru manichiură variază în funcție de grosimea și vârfurile lamei. Forfecuța cu vârful ușor curbat este mai potrivită pentru persoanele cu unghii subțiri, moi și fragile. În schimb, forfecuța clasică cu lame ascuțite și vârf drept este mai potrivită pentru persoanele cu unghii tari, puternice și dure. În general, pentru manichiură veți avea nevoie de o forfecuță cu lame mai subțiri, iar pentru a vă realiza pedichiura acasă veți avea nevoie de o forfecuță cu lame mai groase. Forfecuțele obișnuite sunt potrivite atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Totuși, multe persoane au unghiile de la picioare mai groase decât unghiile de la mâini, de aici și necesitatea de a utiliza forfecuțe speciale pentru manichiură și pedichiură. Forfecuța pentru unghiile picioarelor este mai grea și mai puternică decât o forfecuță convențională și, de asemenea, are mânere mai lungi.

Tot pentru pedichiură, optați pentru o forfecuță cu vârful ușor rotunjit pentru a vă tăia în siguranță unghiile. Forma lamelor unei forfecuțe cu vârf rotunjit ajută la prevenirea unghiilor încarnate și a altor infecții. Este recomandat să încercați forfecuțe de diferite forme pentru a alege acea forfecuță cu care vă simțiți cel mai confortabil. În ceea ce privește forfecuța pentru cuticule, aceasta prezintă lame foarte fine care asigură îndepărtarea precisă a cuticulelor, fără sângerări, leziuni și infecții. Forfecuța pentru cuticule diferă de forfecuța de unghii prin lățimea lamei. La forfecuța pentru cuticule, lamele sunt mult mai subțiri și mai ascuțite pentru a tăia ușor excesul de piele și pentru a oferi manichiurii un aspect îngrijit. Nu folosiți niciodată forfecuța pentru cuticule pentru a vă tăia unghiile, deoarece instrumentul se deteriorează foarte repede, se tocește și încetează să își mai îndeplinească funcția principală.

Forfecuță pentru unghii de calitate înaltă

Dacă doriți să achiziționați o forfecuță pentru unghii, optați pentru materiale calitative, precum zinc, nichel, cobalt sau oțel de calitate medicală. Veți avea siguranța unei forfecuțe cu o lungă durată de funcționare, care poate fi dezinfectată cu regularitate și care garantează o manichiură frumoasă și sănătoasă. Lamele ascuțite sunt esențiale, așa că ar trebui să puteți tăia cu forfecuța de unghii o pungă de plastic. Forfecuța ar trebui să fie, de asemenea, confortabil de utilizat, să se potrivească bine în mâna utilizatorului și să nu îi provoace leziuni. Ar trebui să se închidă și să se deschidă fără efort și toate părțile forfecuței ar trebui să se potrivească fără goluri, în timp ce vârfurile trebuie să se unească perfect. O forfecuță de calitate înaltă este cheia către o manichiură frumoasă și către unghii sănătoase

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!