Pamatuf Barbierit / Frizerie

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Pămătuf pentru bărbierit și frizerieLa Gifaz ne pasă de modul în care ne îngrijim, motiv pentru care propunem o serie de produse premium pentru femei și bărbați. Pentru aceștia din urmă procesul de bărbierit este unul extrem de important, iar un obiect de nelipsit dintr-un arsenal este, cu siguranță, pămătuful pentru bărbierit și frizerie.
 

Mai ușor de obținut o consistență ideală a spumei

Trebuie să folosesc un asemenea produs pentru a obține consistența corectă a spumei? Da, se face mult mai ușor, iar mâinile nu se folosesc pentru spuma de cremă de ras sau săpun. Același lucru este valabil atunci când comparăm spumarea cu mâinile goale, față de spumarea cu o perie de bărbierit. O puteți face în totalitate manual, dar va dura mai mult pentru a obține consistența dorită a spumei. Pentru un bărbierit grozav, aveți nevoie cu adevărat de o spumă groasă și bună. De ce? O spumă mai groasă creează un lubrifiant mai hidratat și mai fin pe față. Acest lucru va înmuia considerabil firele de păr de pe față, iar aparatul de ras va aluneca prin fire și le va tăia mai ușor.

Dacă nu vă pregătiți bine fața înainte de a vă bărbieri, atunci procesul devine aproape imposibil. Folosirea unei perii de bărbierit poate ajuta cu adevărat la limitarea procesului de pregătire și îmbunătățire a performanței generale de bărbierit. Acest proces aparent simplu poate deveni chiar și mult mai eficient, motiv pentru care toți bărbații au de câștigat. Descoperiți toate produsele pe care le comercializăm și alegeți-le pe cele mai bune, care se potrivesc nevoilor voastre! Raportul calitate – preț este unul mai mult decât ideal!
 

Economisiți bani folosind spuma mai eficient

Un pămătuf vă va ajuta sa economisiți bani pe termen lung. Cum este posibil? Dacă vă folosiți mâinile, va trebui să folosiți mult săpun sau cremă pentru a crea o spumă bună, însă periile sunt mai eficiente cu mai puțin produs. Mica voastră investiție se va amortiza în timp prin economiile pe care le veți face de fiecare dată când folosiți pămătuful. În plus, prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie să aloce o mică avere pentru a cumpăra un produs premium.
 

Alegeți cel mai bun pămătuf pentru bărbierit și frizerie


Am pregătit pentru voi o gamă variată de produse, astfel încât să aveți certitudinea că veți cumpăra exact ceea ce aveți nevoie și nu trebuie să faceți nici cel mai mic compromis. Aveți parte de libertate deplină și puteți să alegeți ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor voastre! Mai mult, toate produsele se găsesc la numai câteva click-uri distanță. Aveți ocazia de a naviga rapid printre produse, de a le studia și de a lua cea mai inspirată decizie. Astfel, veți face mari economii de timp, pe care îl veți putea petrece într-un mod mult mai eficient și mai practic.

Cu Gifaz este mai ușor pentru bărbați să aibă grijă de barba lor și oricine poate să se asigure că arată bine în orice moment! Voi cum alegeți să aveți grijă de voi astăzi?

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!