Lame

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Lame


Bărbieritul este una dintre cele mai importante activități pentru orice bărbat, iar alegerea celor mai bune lame nu este o sarcină atât de simplă pe cât pare la prima vedere. La Gifaz ne dorim să venim în sprijinul tuturor cu produse de înaltă calitate cu care îngrijirea să cât de comodă se poate.

Deși toate garantează un bărbierit curat, există diferențe subtile, dar importante, în ceea ce privește performanța fiecărei mărci de lame. Astfel, noi le aducem pe cele premium, care să se potrivească nevoilor tuturor și care să se ridice întotdeauna la nivelul așteptărilor.

Orice bărbat trebuie să testeze diferite opțiuni până ajunge la varianta care i se potrivește tot mai bine. În schimb, cine apelează direct la noi poate fi mulțumit pe deplin chiar de la prima comandă. În timp ce toate lamele urmează un design standard pentru a se potrivi unui aparat de ras, lamele variază ca ascuțire. Cu alte cuvinte, unele sunt sunt mai ascuțite decât altele. Lamele mai ascuțite sunt mai eficiente la tăiat, dar combinate cu un aparat de ras nepotrivit pot provoca iritații pentru cei cu pielea sensibilă.
 

Lame pentru orice tip de piele

Dacă esti predispus la sensibilități comune ale pielii, cum ar fi coșuri sau iritații, o lamă de ras mai ascuțită ar putea fi prea agresivă. În general, se recomandă o lamă mai bună care să ducă la mai puțină iritație. La fel ca oricare alt produs, și acestea au o anumită durată de viață care variază de la un model la altul. Produsele Gifaz sunt foarte bune și se descurcă de minune în timp, fără să își piardă din performanțe. Pentru o experiență grozavă este ideal ca lamele să fie schimbate după fiecare 5 folosiri. Lamele tocite nu mai taie firele drept, ceea ce poate atrage cu sine mai mult disconfort, de la iritații până la roșeață.
 

Pentru nevoile tuturor - Alegerea celor mai bune lame nu este întotdeauna simplă

Părul este moale sau gros? Este important să iei în considerare acest lucru, deoarece rugozitatea părului poate oferi o idee bună despre cât de ascuțită este lama. Totuși dacă barba ta este moale, probabil că nu ai nevoie de lame de ras foarte ascuțite. Pe de altă parte, pentru părul aspru și dur, o lamă de ras mai ascuțită este esențială pentru a obține un bărbierit atent, fără o presiune excesivă.
 

Mai simplu online

La noi se găsesc opțiuni care să acopere nevoile și preferințele tuturor, motiv pentru care nimeni nu trebuie să facă compromisuri. Toate sunt disponibile la numai câteva click-uri distanță, ceea ce se traduce prin economii considerabile de timp. Astfel, acesta se poate petrece în moduri mult mai practice și mai plăcute, decât prin magazine. Mai mult, prețurile sunt foarte atractive, ceea ce înseamnă că orice bărbat are ocazia de achiziționare a produselor preferate, fără compromisuri și fără să aloce mari bugete în acest sens! Descoperă oferta noastră de lame de ras, vezi ofertele și poți lua chiar acum cea mai inspirată decizie! Atât de simplu este la Gifaz!

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!