Foarfeca Uz Casnic

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Forfecuțe pentru uz casnic

O forfecuță este un instrument indispensabil din orice casă și, în mod ideal, ar trebui să dispunem de mai multe forfecuțe, fiecare îndeplinând un rol specific. Acesta este principalul mod prin care putem avea grijă de forfecuțele pentru uz casnic. Dacă obișnuiți să folosiți o forfecuță în bucătărie, folosiți acea forfecuță doar pentru sarcinile din bucătărie, nu și pentru tăierea hârtiei, a firelor de ață sau a materialelor textile. Dacă utilizați în mod regulat forfecuțe pentru uz casnic, atribuiți fiecărei forfecuțe doar o anumită sarcină de tăiere. De asemenea, oferiți forfecuțelor îngrijirea de care au nevoie pentru a beneficia de acestea o perioadă cât mai îndelungată de timp. Gama noastră de forfecuțe pentru uz casnic include forfecuțe realizate manual din materiale de înaltă calitate, finisate prin șlefuire cu materiale abrazive foarte fine, care pot fi reascuțite și dezinfectate. Realizarea manuală și materialele calitative asigură o forfecuță cu lame foarte ascuțite, care taie precis și uniform.

Forfecuțe de uz casnic de calitate înaltă

O forfecuță de calitate superioară prezintă un spațiu distinct între lame atunci când este închisă. Lamele forfecuței prezintă o ușoară curbă, care asigură o tăiere rapidă și precisă. În schimb, o forfecuță de calitate inferioară, cu lame plate, nu poate efectua tăietura dorită. Este foarte important să optați pentru o foarfecă de uz casnic realizată și finisată manual dacă doriți să o folosiți o perioadă îndelungată. Cu siguranță, ați folosit de mai multe ori forfecuțe realizate la mașină, care taie foarte bine doar prima dată, după care lamele se tocesc și forfecuța nu mai alunecă de-a lungul materialului. Astfel de neplăceri nu le poate provoca o forfecuță realizată manual, din materiale de calitate înaltă. De asemenea, atunci când veți ține în mână o forfecuță de uz casnic de înaltă calitate, veți simți o greutate. Această greutate este un semn că forfecuța este puternică, robustă și rezistentă la uzură. Gama noastră de forfecuțe de uz casnic include forfecuțe de calitate supremă, realizate în mod tradițional.

Cum trebuie îngrijite forfecuțele de uz casnic?

Mențineți întotdeauna forfecuța uscată și, de asemenea, o puteți înveli într-un material absorbant curat și uscat. Această regulă este cu atât mai importantă dacă dețineți o forfecuță fabricată din oțel carbon, deoarece acest material nu se comportă bine dacă este expus la umiditate. Deschideți frecvent forfecuța cât puteți de larg și ștergeți cu atenție interiorul cu o lavetă uscată, inclusiv în spatele și de jur-împrejurul șurubului care ține unite cele două lame de forfecuță. Astfel, veți elimina scamele, praful și umiditatea. O picătură mică de ulei de uz casnic, cum ar fi un ulei vegetal, poate fi aplicată în spatele șurubului. Aplicați ulei ocazional sau doar atunci când forfecuța are nevoie cu adevărat. De asemenea, încercați să nu demontați forfecuța și să nu scoateți șurubul, deoarece poate fi dificil să uniți perfect cele două lame. Atunci când doriți să dezinfectați forfecuța, o puteți scufunda cu totul într-un vas cu apă fierbinte și detergent special. Dacă forfecuța a fost ascuțită, poate avea nevoie de o reajustare și recurbare, iar șurubul va trebui să fie strâns mai bine. Atât timp cât este îngrijită corespunzător, o forfecuță de uz casnic de înaltă calitate poate fi reascuțită de zeci de ori și poate fi utilizată vreme îndelungată.

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!