Penseta

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Pensetă


Orice femeie are nevoie in arsenalul său de o pensetă. Alegerea unui astfel de produs se face, de cele mai multe ori, la pura întâmplare. Totusi, la Gifaz ne-am propus să venim în sprijinul tuturor doamnelor și domnișoarelor cu pensetele potrivite.
 

Diferite opțiuni - Alegeți penseta potrivită nevoilor dumneavoastră


Vârful înclinat este cel mai versatil vârf de pensetă cu 2 margini și poate fi folosit într-o varietate de scopuri. Laturile lungi prind cu ușurință mai multe fire de păr, în timp ce vârfurile ascuțite permit smulgerea unui singur fir de păr cu mare precizie. Astfel, pensatul devine o sarcină mai puțin dureroasă. Mai există și un stil care este folosit pentru a trage părul foarte subțire și scurt. Deoarece sunt, de obicei, foarte ascuțite pensetele, o mână stabilă este esențială. Dispunem și de pensete drepte care sunt ideale pentru a trage părul voluminos, acest stil este perfect pentru o împrospătare a sprâncenelor.
 

Materiale de calitate


Cine s-ar gândi că este foarte important materialul din care se realizează o pensetă? Este ideal ca aceasta să fie făcută din metal robust și durabil. Dacă trebuie să înlocuiți penseta de mai multe ori, atunci nu este rentabil, pe când o pensetă bună ar trebui să reziste mult timp – poate chiar toată viața. O idee inspirată este aceea de a păstra capacul de protecție pe vârful pensetei după fiecare utilizare. Acest lucru menține marginile ascuțite și ajută la rezistența loviturilor care ar putea afecta aderența.

O pensetă de bună calitate ar trebui să îndeplinească două caracteristici importante:

Există multă tensiune - atunci când strângeți vârfurile, acestea ar trebui să se fixeze înapoi la locul lor cu o oarecare forță. Dacă se simt prea slăbite, nu este suficientă forță pentru a duce treaba la bun sfârșit.
Fără goluri între ele - atunci când închideți penseta, vârfurile trebuie să se întâlnească exact fără goluri. Pentru că încearcă să prindă firele de păr minuscule, penseta nu va funcționa când există acel loc, pe când o prindere puternică înseamnă, de asemenea, o intervenție mai puțin dureroasă.
 

Pensetă la cele mai bune prețuri


Contează mult și finisajul pentru că de ce să nu alegeți un lucru frumos dacă se poate? La Gifaz vă așteaptă o gamă variată de pensete la cele mai bune prețuri, astfel că nu trebuie să alocați o mică avere pentru a lua o decizie inspirată de care să fiți mulțumite pe deplin. Aici nu este loc de compromisuri, iar fiecare comandă plasată vă asigură mult timp economisit. Produsele preferate se află la numai câteva click-uri distanță, ceea ce presupune că nu mai trebuie să vă complicați cu aglomerația magazinelor fizice.
Bucurați-vă de cele mai bune condiții direct online pentru că am pus bazele unui magazin virtual pentru voi, un loc în care găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă simți frumoase. Cumpărați pensete cu un raport calitate – preț grozav, prin care să aveți grijă de voi și de frumusețea voastră! Odată ce ați ales una, sunt șanse mari ca aceasta să reziste toate viața!

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!