Forfecuta Cuticule

Selectia ta:

Pret: Sub 50 ×

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon 0721133296

Forfecuțe pentru cuticule, forfecuțe pentru pielițe

O manichiură frumoasă implică mai mult decât tăierea și pilirea unghiilor. La rândul lor, cuticulele, adică pielea moale de jur împrejurul patului unghiei, au nevoie de o atenție sporită pentru ca noi să îi impresionăm pe cei din jurul nostru cu mâini îngrijite și mereu tinere. Pentru a oferi cuticulelor îngrijirea corespunzătoare pe care o merită, vom avea nevoie de o forfecuță pentru cuticule, dar și de un împingător de cuticule. Acestea sunt instrumente esențiale care ar trebui să se găsească în orice set de manichiură, cu mențiunea foarte importantă că forfecuța pentru cuticule diferă de forfecuța pentru unghii.

De ce este necesară o forfecuță pentru cuticule?

Cuticulele reprezintă o parte esențială a corpului nostru, deoarece ne protejează unghiile de infecții și, totodată, susțin creșterea sănătoasă a unghiilor. Deoarece cuticulele sunt foarte delicate, necesită instrumente de manichiură de înaltă calitate pentru a beneficia de îngrijirea atentă și pentru a evita sângerarea și aspectul inestetic. Folosirea unei forfecuțe de slabă calitate dăunează cuticulelor, pe lângă faptul că aspectul unghiilor și al mâinilor va fi compromis. În schimb, o forfecuță pentru cuticule de înaltă calitate reprezintă cheia către o manichiură îngrijită, estetică, frumoasă, fără programare la salon. Foarfeca pentru cuticule este mai subțire decât forfecuța obișnuită pentru unghii. Pentru îngrijirea impecabilă a cuticulelor, forfecuța prezintă lame foarte fine. După cum sugerează și numele, forfecuța pentru cuticule ar trebui folosită doar pentru tăierea cuticulelor, nu și a unghiilor. Lamele subțiri, când sunt ascuțite și precise, îndepărtează eficient cuticulele în exces și lasă suprafața unghiei curată. Pentru tăierea foarte precisă a cuticulei, puteți opta pentru o forfecuță pentru cuticule cu lame extra fine. Lamele asemănătoare acelor funcționează excepțional în cazul cuticulelor foarte fine, aceste forfecuțe cu lame fine fiind recomandate persoanelor care apreciază manichiura atrăgătoare, care implică un pat al unghiei foarte bine îngrijit și curățat.

Forfecuță pentru cuticule de calitate înaltă

Când vine vorba de tăierea cuticulelor, precizia este esențială. Doar dacă dețineți o forfecuță pentru cuticule de înaltă calitate, cu lame fine și ascuțite puteți tăia cuticulele uniform și fără să sângerați. O forfecuță de calitate superioară nu doar că vă ajută să vă bucurați de unghii frumoase și sănătoase și să evitați sângerările și posibilele infecții, dar totodată va avea o durată mai lungă de funcționare. Sunt foarte multe forfecuțe pentru cuticule aparent calitative și ascuțite, care se tocesc după câteva manichiuri și care favorizează leziunile și infecțiile la nivelul unghiilor. Forfecuțele profesionale pentru cuticule sunt fabricate în mod tradițional din oțel rezistent. Oțelul călit păstrează lama ascuțită o perioadă foarte lungă de timp, fără a fi nevoie să ascuțiți forfecuța pe cont propriu. Forfecuțele pentru cuticule fabricate din oțel rezistent sunt recomandate de către experții din întreaga lume, deoarece au o durată lungă de funcționare, favorizează obținerea unei manichiuri impecabile, fără risc de sângerări și infecții și, de asemenea, pot fi sterilizate. Ascuțită, precisă și durabilă, forfecuța pentru cuticule este un instrument indispensabil în setul de manichiură dacă vă doriți o manichiură îngrijită, igienică și impecabilă și unghii care se dezvoltă sănătos.

Suport clienti 09:00-16:00

0721133296 contabilitate@gifaz.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!